Spalne navijalke

Navijalke s katerimi ne boste potrebovali več ur sedeti pod “haubo” kot je to počela vaša babica.
Končno se lahko zbudite s popolno pričesko!

Hitra in preprosta uporaba, ki je primerna tudi za mlajše.

Cena: 17,90 Poštnina: Brezplačna

1 na zalogi

Brezplačna dostava!

Brezplačna hitra dostava

Enostavna menjava in vračilo

Plačilo tudi po povzetju

Varno nakupovanje

Opis

Brez poškodovanih las

Do bujnih in naravnih kodrov brez uporabe škodljivih vročih pripomočkov. Navijalke preprosto namestite in pustite, da se vam lasje posušijo na naraven način kar med spanjem.

Preprosta in hitra uporaba

“Paličico” preprosto potisnete skozi navijalko in zajamete vlažen pramen las ter ga potegnete skozi. Debelino kodrov regulirate z debelostjo pramena.

Mehke in udobne

Navijalke so zelo mehke in udobne zato jih lahko uporabljate tudi, ko spite. Na ta način še povečate in podaljšate intenzivnost kodrov, brez bolečega lasišča.

Prilagajanje velikosti

Ustvarite lahko tako debele ali tanke kodre, tako da sami regulirate količino las v pramenu, ki ga potegnete skozi navijalko. Uporabite lahko vse navijalke ali pa samo potrebno količino za želen učinek.

Lastnosti

Trpežne in mehke
Primeren za mlajše
Hitro in neboleče odstranjevanje
V kompletu 16 navijalk

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.