Pregledna torbica za ličila


Imate vedno problem z iskanjem ličil po toaletni torbici?
Predstavljamo vam pregledno toaletno torbico, da ne boste več izgubljale živcev.

Cena: 19,90 Poštnina: Brezplačna

Počisti
Brezplačna dostava!

Brezplačna hitra dostava

Enostavna menjava in vračilo

Plačilo tudi po povzetju

Varno nakupovanje

Opis

Genialna zasnova

Nov način vam omogoča veliko preglednost nad ličili, saj lahko torbico popolnoma razprete in tako nemudoma vidite vso vsebino. Ko končate pa torbico preprosto zložite s potegom vrvic.

Brez zamudnega iskanja ličil

Torbica se popolnoma razpre, kar vam nudi takojšen pregled nad vso vsebino. Zaradi tega ne izgubljate dragocenega časa z iskanjem ličil.
V zasnovo sta vključena tudi dva žepka na zadrgo, kamor lahko shranite občutljivejše pripomočke.

Potovanje

Torbica je dovolj prostorna za večjo količino ličil in toaletnih potrebščin a je hkrati tudi dovolj lahka in vodoodporna kar jo naredi popolno tudi za vsakršen potep.

Lastnosti:

Lahka in vodoodporna
Velika kapaciteta
Dodatna dva predalčka za pripomočke
Zapiranje na ježka in dve vrvici
Barve: Črna in roza

 

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.