PEEKABOO – Govoreči Plišasti Medvedek

Če ima vaš otrok rad plišaste igračke mu bo PEEKABOO še posebej všeč, saj se bo z vašim otrokom igral skrivalnice ter postal najboljši prijatelj vašega otroka!

S premikanjem rok in ust ter govorjenjem se z vašim otrokom igra skrivalnice!

Cena: 32,99 Poštnina: Brezplačna

Ni na zalogi

Opis

S premikanjem rok in ust ter govorjenjem se z vašim otrokom igra skrivalnice!

Spregovori kar šest različnih verzov!

Spodbuja senzorično igro, vizualni razvoj in socialno interakcijo!

PEEKABOO bo postal najboljši prijatelj vašega otroka!

Za delovanje uporablja 3x AA baterije. (Niso priložene)

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.