Magnetne trepalnice za večkratno uporabo

Predstavljamo vam letošnji hit poletja.
Magnetne trepalnice za večkratno uporabo za katere NE potrebujete lepila.

Cena: 16,90 Poštnina: Brezplačna

44 na zalogi

Brezplačna dostava!

Brezplačna hitra dostava

Enostavna menjava in vračilo

Plačilo tudi po povzetju

Varno nakupovanje

Opis

Nič več lepljivih situacij

Magnetne trepalnice so revolucionarne saj ne potrebujete lepila za namestitev. Preprosto jih namestite na svoje treplanice in prepustite magnetom, da opravijo svojo nalogo.

Preprosta in hitra uporaba

Zgornji del samo položite na vašo trepalnico ter ji približate še spodnji del. Nato se magneta “ujameta” in trepalnico čvrsto pritrdita na svoje mesto.

Neboleča in hitra odstranitev

Trepalnice enostavno odstranite s potegom, brez bolečin in ostankov lepila pri tem pa ne poškodujete svojih naravnih trepalnic.

Prilagajanje velikosti

Velikost lahko enostavno prilagodite glede na vaše želje. Če želite polne trepalnice jih preprosto namestite, če pa želite poudariti samo kotičke vaših oči pa jih preprosto prerežite na polovico in uporabite samo željeno velikost.

Lastnosti

Brez lepila
Primerno za začetnice
Prilagodljiva velikost
Hitro in neboleče odstranjevanje
Barva: črna

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.