INSTAPOLY – Poly gel set za nohte!

Poly gel set je popolen za vse ženske, ki želijo narediti lepe in močne nohte kar doma. Postopek je zelo preprost, končni rezultat pa perfekten. S pomočjo našega seta lahko same določate dolžino in obliko nohta! Sestava našega seta naredi noht močen in videz nohta bolj zdrav!

Popolni nohti narejeni doma v le nekaj trenutkih!

Nič več kratkih, zlomljenih in počenih nohtov!

Paket vsebuje:

  • 1x Poly gel za nohte
  • 100x Šablone nohta (različne velikosti)
  • 1x Pripomoček (za nanos gela, oblikovanje nohta in čopič)

 

Cena: 19,99 Poštnina: Brezplačna

Ni na zalogi

Opis

Enostavna uporaba!

Fleksibilna struktura gela naredi prilagajanje dolžine in oblike nohta popolno!

Naraven in zdrav videz nohtov!

Naš gel poskrbi za zdrav in prelep izgled nohtov!

Hitri efekt!

Gel se pod UV lučko posuši v samo 2 minutah!

Za večkratno uporabo!

Gela v setu je dovolj za več kot 30 srednje dolgih nohtov!

Narejeno za vsako začetnico – nič več dragih obiskov pri strokovnjakih!

S pomočjo priloženega čopiča nanesite tanek sloj gela na priložene šablone nohta in nato šablono rahlo pritisnite na noht. Noht postavite pod UV lučko dokler se ta ne strdi (2 minuti). Ko je gel strjen, iz nohta odstranite šablono nohta in oblikujte noht po željeni dolžini in obliki.

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.