ExtraLift – Obliži za dvig podbradka in gub!

Extra lifting obliži za predele vrata, oči in samega obraza! Nihče ne bo vedel za vašo skrivnost saj so obliži transparentni!

Kupi 1 in dobiš 1 GRATIS! (80 obližov!)

Cena: 19,99 Poštnina: Brezplačna

Brezplačna dostava!

Brezplačna hitra dostava

Enostavna menjava in vračilo

Plačilo tudi po povzetju

Varno nakupovanje

Opis

Obliži skrijejo podbradek, odvečno kožo na obrazu in gube!

 

Obliži so transparentni, zato nihče ne bo vedel vaše skrivnosti!

So popolnoma vodoodporni!

Ekstremno lahka in hitra uporaba!

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.