Obojestranski vodoodporen svinčnik za obrvi – 1 + 1 gratis

Obojestranski svinčnik ki ne potrebuje šiljenja in je vodoodporen!
Samo zavrtite in že je nared za uporabo.

Kupi enega, dobi drugega GRATIS!

Cena: 15,99 Poštnina: Brezplačna

Počisti
Brezplačna dostava!

Brezplačna hitra dostava

Enostavna menjava in vračilo

Plačilo tudi po povzetju

Varno nakupovanje

Opis

Obojestranska uporabnost!

Svinčnik vsebuje tudi krtačko za obrvi, tako da ne boste potrebovali še enega izdelka za popolne obrvi. Krtačka je nežna in prijetna za uporabo.

Dolgoobstojen in vodoodporen

Svinčnik je dolgoobstojen in vodoodporen zato boste lahko brezskrbni v slabem vremenu, bazenu ali plaži!

Nič več šiljenja!

Svinčnik še nikoli ni bil tako enostaven za uporabo, saj ne potrebujete šilčka za ostro konico. Samo zavrtite in konica je že pripravljena za nanos.

Revolucionarna konica v obliki trikotnika

Konica je v obliki trikotnika za lažji nanos, saj lahko tanjši del uporabite za preciznost, medtem ko z debelejšim delom konice hitro dopolnete obrv.

Lastnosti

Vedno ostra konica v obliki trikotnika
2v1 svinčnik in krtačka
Dolgoobstojna in vodoodporna formula
Barve: črna/svetlo rjava/kavna/siva

Paket vam dostavi GLS. V primeru, da izberete način plačila po povzetju, lahko znesek poravnate, ko vam dostavijo paket s kartico ali gotovino. Pred dostavo vas GLS obvesti s sms sporočilom ali klicem. V kolikor niste dosegljivi med dostavo bo GLS v naslednjih nekaj delovnih dneh izvedel drugi in tretji poskus dostave. V primeru, da je v bližini GLS Paketomat se bo paket dostavil tja. Prejeli boste SMS sporočilo ali elektronsko sporočilo z kodo za prevzem. Več informacij je na naslovu: https://gls-group.eu/SI/sl/dostava-paketov

.

Če z izdelkom iz kakršnegakoli razloga niste zadovoljni, nam ga lahko v roku 14 dni od prejema vrnete. Nepoškodovan artikel v prvotni embalaži pošljite skupaj z izpolnjenim obrazcem za reklamacijo/vračilo na naslov podjetja ARBZ d.o.o. Kupnino vam bomo v roku 7 dni vrnili oz. izdelek zamenjali za ustreznejšega v enaki vrednosti brez doplačil.